maandag 30 november 2009

Tussenbericht

Hallo allemaal
momenteel ontbreekt mij even de fut om te hobbyen door het nieuwe werk dat ik sinds begin november heb. Het is een heel leerproces en echt ik heb deze job nog nooit gedaan en op eens heb ik met luchthavens en gewone havens over heel de wereld te maken. Een geheel nieuwe wereld gaat voor mij open. Ik probeer alle informatie te snappen en zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Alles is in het engels en ook mijn naaste collega's spreken engels daar ons team bestaat uit een Amerikaanse, Engelse, Slovaakse en dan het Belgje (ikke hé).
Ik was ondertussen ook een weekje in Coventry, Engeland om opgeleid te worden. Dat was niet echt een succes doch dat had meer te maken met het feit dat die mensen die mij daar moesten opleiden zelf ontslagen zijn. Dus deels wel te begrijpen.
Dus even geduld, ik merk nu al dat ik langzaam weer wat extra energie krijg 's avonds dus ik hoop weldra weer een leuke creatie te kunnen plaatsen. Helaas zijn een aantal zaken ook verloren gegaan door een PC crash dus ook dat heeft mij even de das om gedaan.
Heb even geduld ik kom zeker terug met leuke creaties.
Alvast bedankt

2 opmerkingen:

  1. Nou Caroline dat is allemaal wel heftig en ik snap zeker dat je dan geen tijd meer hebt om te scrappen en we wachten wel geduldig op je nieuwe creaties. Veel succes

    gr hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geeft niets hoor ik blijf regelmatig langs komen om te zien of er al iets nieuws is

    gr judith

    BeantwoordenVerwijderen