woensdag 3 februari 2010

Monogram VJa ik had in januari weinig tijd, ben zelfs een aantal verjaardagen vergeten. Doch een paar hebben een kaart met een monogram gekregen zoals Vroni in Oostenrijk.

Material: colored cardstock, nice scrappaper, stamp

3 opmerkingen:

 1. dag caroline

  het is al weer een tijdje geleden dat ik je blog heb bezocht .Heb het erg druk gehad maar ben er weer.
  Leuk zo dat kaartje strak en toch mooi

  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dag caaroline

  Zal het even proberen uit te leggen het inkleuren met distress .het is erg veel oefenen om het onder de knie te krijgen .
  Je moet hebben een waterbruch penseel (diana weet wel wat je bedoelt) distress inkt in verschillende kleuren en een clearblock of mica om je inkt op te doen.Keukenpapier,stazon inkt en aquarelpapier(ik gebruik dat van de action die is 300 gr en niet zo duur om mee te beginnen)

  Je drukt een beetje inkt op je clearblock/mica sheet je zorgt dat je waterbrusch penseel niet te nat is en neemt wat inkt op ,dan dep je op een stukje keukenpapier zodat het ergste nat eraf is.
  En dan ga je inkleuren je moet geen vlakken langs elkaar inkleuren anders loopt het inelkaar door.Elke keer goed laten drogen voordat je de volgende laag aanbrengt.
  De inkt kan je rustig op je sheet het lijkt dat het opdroogt ,maar als je het weer een beetje nat maakt kan je het weer gebruiken.

  Stempelen op de gladde kant van het papier
  Ik hoop dat je het een beetje snapt.

  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen