zaterdag 17 november 2012

Hobbyjournaal swap

Voor het eerst meegedaan met een swap op hobbyjournaal. Ik kreeg van een willekeurig iemand een envelop met spulletjes en moest hier een kaartje mee maken. Wat bleek in de envelop zat grijs, wit en zwart karton, ook dergelijke fijne takjes, bloemetjes en wat kleine stempelafdrukjes van koetjes. Tja echt niet mijn kleuren, dus de hersenen moesten aan de slag, en zie hier het resultaat. Ik heb de koetjes uitgeponst en ze gemat op zwarte rondjes voordat ik ze van takjes rondom voorzag, en bij de bloemen liet ik het zo. Vond het wel grappig.
 Daar het jammer was van de andere leuke stempeltjes, nam ik de witte kaart en plaatste daarop een lintje en nog een koetje op een grijs/wit/zwart geblokt velletje. Al met al ben ik wel tevreden van de creaties en jullie?

I have done a swap for the first time and I received my envelop today with black/white/gray colours of paper, some leaves and some little stamped cows. I was puzzled what to make with it. But after a bit of shuffling I made a card with some flowers, some leaves and used my punches to punch the cows and some paper. And with a leftover I made a second white card with a ribbon and a cow in the middle of it. I love them all.

3 opmerkingen:

 1. Geloof graag als het niets voor je is, dat het moeilijk is om er wat van te maken. Ik vind dat het je toch heel goed gelukt is Caroline. Ik vind allebei de kaartjes leuk.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En toch heb je het prachtig gemaakt Caroline.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Caroline ik vind het hel leuk geworden, ik wist niet eens wat een swap was haha

  gr Saar

  BeantwoordenVerwijderen