woensdag 18 september 2013

Terug van vakantie - back from holiday

Momenteel heb ik nog niet veel tijd gevonden om te hobbyen, nadat wij drie heerlijke weken in Oostenrijk hebben doorgebracht. Dus nog even geduld.
Het is een prachtige omgeving waar je echt tot rust komt en waar het niet nodig is om je hobbyspullen mee te nemen. Ik heb het ook niet gemist, de ideetjes komen langzaam wel terug hoor. Nog even geduld.
Een van de eerste die ik na de vakantie uitgeprobeerd heb, is werken met de My Digital Studio om een aantal van mijn foto's te verwerken en er een Stampin'Up! tintje aan te geven. Ik vind het zo mooi dat dan ook de stempels, ponsen en kleuren van Stampin'Up! gekozen kunnen worden. Een aanrader voor iemand die van scrappen houdt en van spelen met de computer.
De voorbeelden voor de eerste workshop Stampin'Up! zijn ook gemaakt, wil je weten wat die zijn, neem dan even een kijkje op mijn andere blog. Interesse om een workshop te volgen, aarzel niet en schrijf je in op een make&take bij mij thuis.
 
 

We had three wonderful weeks in Austria, just walking, enjoying the nature and the good weather and forgetting everything. I did not take anything with me of craft stuff, I did not miss it but when I came home I started playing with my pictures and My Digital Studio from Stampin'Up! which is amazing. I love to work with it, as you can use the punches, the stamps, the colours like you do on cards. So I would recommend it to everybody who loves to play with the computer and loves scrapping. Of course I will put cards on the site too, I made some for the first workshop this week, but I keep them secret till that day.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten