dinsdag 3 maart 2015

Resultaten workshop sponsen (DT Creapaleis)

Tot nu toe was ik er nog niet toegekomen om jullie de creaties te laten zien van de vijf creatieve dames die vorige week woensdag bij de snuffelmiddag van Creapaleis aanwezig waren en vlijtig aan de slag gingen met de sponstechniek en de mooie stempels van Stampin'Up!. Voor een aantal totaal onbekend terrein, maar al snel kregen zij het in de vingers en ontstonden er prachtige kaarten. Alle vijf gingen zij met een schitterende kaart en een heel goed gevoel naar huis. Een geslaagde middag.
I did not find the time yet to show you the cards which were made during the sales of Creapaleis last week. Five creative ladies came by and started making a step card in combination with the sponging technique. Some were new to it but they really loved it and they all went home with a very nice creation they made themselves.

1 opmerking:

  1. Hoi Caroline

    niet allen met een schitterende kaart en een heel goed gevoel maar ook met "honger". Honger naar een nieuwe workshop sponzen en ondertussen gaan sparen om zelf wat spullen ervan te gaan kopen.
    Zeer zeker voor herhaling vatbaar, nog heel erg bedankt voor de gezellige middag en je ervaringen die je met (ons) mij wilde delen.

    groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen