zaterdag 2 november 2013

Ik wens je ...I wish you

Als voorbereiding voor de papiercreaties bij Stichting Steunpunt, heb ik deze kaart gemaakt met stickers die wij gedoneerd kregen van Jeje produkt. Het kaartje heeft dezelfde layout als enkele andere die ik reeds maakte voor een workshop met Stampin'Up! producten, doch je hoeft die producten niet te hebben om eveneens een leuke kaart te maken die gestoeld is op hetzelfde principe. Wie vandaag niks op zijn agenda heeft staan, spring eens binnen in de Kameleon tussen 11u en 15.30u daar is een Welzijns- en gezondheidsmarkt waar u nader kennis kunt maken met Stichting Steunpunt Terneuzen.
As preparation for the papercraft workshop for the foundation I am a volunteer, I made this card with nice stickers we got from Jeje produkt. It is the same principle as the cards I made for a workshop for Stampin'Up! but as not everybody has those products I want to show you that that is not necessary at all.

1 opmerking:

  1. Soms is een kaart op de foto niet zo mooi als in het echt, nou voor ieder die dit leest, een super leuk kaartje die ik zeker ga liften. Nog bedankt voor de goede verzorging op deze middag
    groetjes, Marfien

    BeantwoordenVerwijderen